31Volts doet Kamer van Koophandel project

Op zoek naar de belevingswereld van de startende ondernemer!

De Kamer van Koophandel Midden Nederland wil inzetten op een meer samenhangende benadering (koers) richting startende ondernemers. Het is belangrijker de de startende ondernemer ervaart dat de KvK vorm geeft aan hun ondernemersdromen. Elke onderneming begint met een droom en de KvK is niet weg te denken als A-merk bij deze belevenis.

Utrecht KvK

31Volts biedt met de werkwijze Service Design onze manier om de wereld van uw klant scherper te begrijpen, nieuwe inzichten onderbouwd vast te stellen en deze inzichten te vertalen in een logische en samenhangende benadering richting startende ondernemers.

Service Design traject voor de Kamer van Koophandel Midden Nederland
31 Volts heeft de visie dat het ontwerpen van het verbindende concept achter de verschillende initiatieven van de Kamer van Koophandel uiteindelijk zorgt voor adequate afstemming op de startende ondernemers.

Het is belangrijk hierbij om duidelijke scenario’s over behoeften, voorkeursinteractie, levensstijlen en de beleving van startende ondernemers te kennen en welke diensten zij hierbij nodig hebben.

Wanneer je niet ontwerpt is de kans op onsamenhangende activiteiten groot. Tevens bestaat het risico voor verkeerde kanaal- en partnerkeuze en te veel (verborgen) inspanningen voor de startende ondernemer. De startende ondernemer wordt niet geraakt op de punten die hij echt belangrijk vind!

kamer van koophandel

31Volts kiest er bewust voor zich te positioneren als ‘niche-player’ op het gebied van diensteninnovatie, die de klant hoogwaardig, haarscherp in beeld brengt. Het echt begrijpen van mensen (in dit geval startende ondernemers) zorgt ervoor dat organisaties door deze inzichten zich strategisch kunnen herpositioneren en hun programma’s, activiteiten, marktconcepten transformeren en toekomst ‘proof’ maken.

31Volts

31Volts

At 31Volts we love people, design and innovation. Occasionally we take the time to share our thoughts on this blog. Like what you see? Let's get in touch!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

31Volts [Service Design]