31Volts sponsort Duchenne Heroes

Hellas Heroes is een team van 4 mountainbikers van Hellas Triatlon Utrecht. Van 14 t/m 20 september 2008 gaan zullen zij deelnemen aan Duchenne Heroes Mountainbiketocht. 700 km, 7 dagen, 4 landen, 1 doel: De strijd tegen de ziekte van Duchenne!

Wat is Duchenne?
Duchenne spierdystrofie is een zeer ernstige, erfelijke ziekte waarbij spierweefsel langzaam wordt afgebroken. Kinderen met Duchenne krijgen de ziekte door een fout op hun X-chromosoom. Het lichaam weet door deze fout niet hoe het eiwit dystrofine voor de spiercelwand kan worden aangemaakt. Hierdoor functioneren de spieren niet goed en valt langzaam de één na de andere spierfunctie weg.

Wil je meehelpen in de strijd tegen Duchenne, sponsor Hellas Heroes.

Meer informatie over de spierziekte Duchenne, de Duchenne Heroes Mountainbiketocht, en Hellas Heroes op de desbetreffende websites.

31Volts

31Volts

At 31Volts we love people, design and innovation. Occasionally we take the time to share our thoughts on this blog. Like what you see? Let's get in touch!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

31Volts [Service Design]