Creativity Means Business

Faculteit Economie & Management, Hogeschool Utrecht Ism Task Force Innovatie, Creative Cities Amsterdam Area en iMMovator Cross Media Network. Organiseren op 27 januari 2009 een symposium: Creativity Means Business.

“Tijdens het symposium worden drie perspectieven op creativiteit en innovatie samengebracht, in de vorm van, respectievelijk: Service Design (het toepassen van ontwerptools en -methoden bij het innoveren van diensten), Cross Media (waarbij een campagne zich over meerdere complementaire media verspreidt) en Webmarketing 2.0, waarbij de input van de gebruiker centraal staat.”

31Volts zal voorafgaand een meerdaagse workshop leiden. Over het programma zijn nog niet alle details bekend.

Informatie vind je hier. Het symposium is gratis. Aanmelden kan hier.

31Volts

31Volts

At 31Volts we love people, design and innovation. Occasionally we take the time to share our thoughts on this blog. Like what you see? Let's get in touch!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

31Volts [Service Design]