Uitnodiging co-creatie sessie: dagjesmensen en de toekomst van onze wegen

Trek je er graag op uit met de auto? Met de familie naar een pretpark, een tentoonstelling bezoeken in een andere stad of gewoon een dagje naar het strand? Dan ben jij wellicht de persoon die we zoeken!

Samen met Rijkswaterstaat organiseert 31Volts een co-creatie sessie waarin we met jou toekomstige diensten gaan ontwikkelen die jou het leven als weggebruiker aangenamer kunnen maken!

Meedoen aan de sessie geeft je de kans om vanuit jouw perspectief ideeën aan te dragen voor het toekomstig weggebruik in Nederland! Daarnaast kom tijdens de sessie in contact met andere interessante deelnemers (en hun ideeën). Als dank voor je inspanning krijg je van ons gewoon een hele leuke dag terug en ter afsluiting een origineel kado als aandenken aan de sessie.

Ben je een “dagjesmens” en lijkt het je leuk om aan deze co-creatie sessie mee te doen? Stuur een korte email naar marc@31v.nl en je krijgt van ons alle gegevens.

We hebben plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Praktische gegevens
Datum: dinsdag 11 augustus
Tijd: 13:00 tot 17:30
Locatie: regio Utrecht (exacte locatie maken we snel bekend)

Andere doelgroepen:
Er zijn ook nog een aantal andere sessies waarvoor we deelnemers willen uitnodigen. Voel je je meer thuis in één van deze (doel) groepen dan ben je ook welkom om hieraan deel te nemen.

Leaseauto rijders geweest
Datum: dinsdag 4 augustus
Tijd: 13:00 tot 17:30
Een ‘leaseauto rijder’ maakt veel kilometers op de weg als onderdeel van zijn/haar dagelijkse werk.

Suburbians
Datum: donderdag 6 augustus
Tijd: 13:00 tot 17:30
Een suburbian woont (net) buiten de stadskern en werk in een andere regio. Bijvoorbeeld; woont in Haarlem en werkt op bedrijvenpark Papendorp in Utrecht.

Verzilvering
Datum: donderdag 13 augustus
Tijd: 13:00 tot 17:30
Hieronder vallen de (pre-) pensioeners. Bijvoorbeeld; heeft studerende kinderen én genoeg tijd om leuke dingen te doen.

Het project
Rijkswaterstaat (RWS) werkt samen met 31Volts aan een uitdagende opdracht; dienst-concepten ontwerpen voor het project ‘Wegen naar de Toekomst‘ (WnT). Dit heeft natuurlijk ook alles te maken met ‘de (weg)gebruiker’ van de toekomst.

RWS heeft de ambitie om verder te gaan dan alleen het beheerder ‘asfalt en informatievoorziening op en rond de weg’; denk aan ‘verblijfsmanager’ op de weg. Hiervoor wil RWS nieuwe, passende diensten gaan ontwikkelen voor haar weggebruikers.

31Volts is een service design project gestart waarbij we werken richting nieuwe pilots van diensten voor RWS en WnT. Omdat voor ons de afnemer van de dienst altijd centraal staat, organiseren we (o.a.) co-creatie sessies met verschillende groepen weggebruikers. Want; mensen, hun leefwereld én hun ideeën zijn voor ons altijd het vertrekpunt voor de ontwikkeling nieuwe dienst!

Marc Fonteijn

Marc Fonteijn

Als medeoprichter van 31Volts houdt Marc zich bezig met het verleggen van grenzen binnen service innovatie. Marc helpt organisaties om waarde te creëren voor hun klanten door middel van design.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

31Volts [Service Design]