31Volts en de Triathlon van Barcelona

Challenge Barcelona-Maresme 2009Hoeveel energie is er nodig om een hele triathlon te volbrengen?

“31Volts blijkt voldoende te zijn”

Afgelopen 4 oktober was het zover en heb ik mijn eerste (en vast niet laatste) hele triatlon volbracht. De “Challenge Barcelona-Maresme” is een mooie en goed georganiseerde wedstrijd aan de Spaanse kust net boven Barcelona.

Dat ik deze trip heelhuids volbracht heb heb ik onder andere te danken aan een aantal Hellas Triathlon vrienden waarvan er die dag ook een aantal een stukje gezwommen, gefietst en gelopen hebben. Thanks Jacomina voor het delen van je enorme berg ervaring met de hele en het mede experimenteren met energy brouwsels(*). Thanks Wouter voor je tomeloze enthousiasme en relativeringsvermogen ‘Tom-tie-dom-tie-dom’. Thanks Gerard, dat je toch ook een beetje gespannen was.. Thanks Dirk (NL Kampioen ’09), zo snel en toch zo relaxed. Mooi om te zien. En dank aan Peter voor de mooie foto’s en Froukje omdat je maar niet stopte met aanmoedigen ook al dacht ik al lang weer veel verder te zijn.

(*) Hiervoor ook dank aan Maryka!

31Volts

31Volts

At 31Volts we love people, design and innovation. Occasionally we take the time to share our thoughts on this blog. Like what you see? Let's get in touch!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

31Volts [Service Design]