Dienstverlening; het is (alweer) mensenwerk

Misschien kun je nog mijn grote teleurstelling herinneren nadat ik met mijn Nike Zonnebril (in stukken) én met mijn ziel onder mijn arm de Run2Day winkel heb verlaten. Klein en persoonlijk leed.
Toch wil ik graag delen hoe het wel kan. Na één telefoontje naar Nike Europe kwam ik in contact met Marchon Eyewear. Na een mailtje ben ik gebeld door Rachid. Ik kon mijn bril bij Bon•Art in Utrecht langs brengen. Daar zouden zij mij verder helpen.
Zo gezegd zo gedaan. Met groot succes! Geheel zonder hier zelf (direct) iets aan te verdienen ben ik fantastisch geholpen door Ernest Henkels van Bon•Art én Rachid van Marchon Eyewear. Met als resultaat een zonnebril zoals ‘ie hoort te zijn, in één stuk. Dank Ernest en dank Rachid.

Hoewel wij ons dagelijks bezig houden met diensteninnovatie komen wij ook zo nu en dan missers tegen én voorbeelden van fantastische dienstverlening. Deze laatste wilde ik deze keer niet onbenoemd laten.

31Volts

31Volts

At 31Volts we love people, design and innovation. Occasionally we take the time to share our thoughts on this blog. Like what you see? Let's get in touch!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

31Volts [Service Design]