Co-Design Live! workshop: from product to service (video)

Onder de titel “Co-Design Live!” organiseerde de Hogeschool Utrecht op 11 december 2009 een kennisconferentie. Tijdens dit event werden onder meer de resultaten van de co-design pressure cooker gepresenteerd. Daarnaast waren er ook een aantal workshops waaronder 1 verzorgd door 31Volts.

In onze energieke workshop “from product to service” hebben we in 1,5 uur met zo’n 20 deelnemers nieuwe en zeer verrassende concepten voor nieuwe diensten ontworpen. Benieuwd naar het resultaat? De onderstaande video geeft een korte impressie van de workshop!

Het hele event is ook ook in beeld vastgelegd.

Marc Fonteijn

Marc Fonteijn

Als medeoprichter van 31Volts houdt Marc zich bezig met het verleggen van grenzen binnen service innovatie. Marc helpt organisaties om waarde te creëren voor hun klanten door middel van design.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

31Volts [Service Design]