1e Service Design Thinks!

In navolging van de populaire presentatie- en discussie-avonden over service design die sinds enige tijd in Londen georganiseerd worden, vindt op 18 februari 2010 in Amsterdam de eerste Service Design Thinks bijeenkomst plaats.

Info
Datum: Donderdag 18 februari 2010
Tijd: 18.00 – 20.00 uur
Locatie: Waag Society, Nieuwmarkt, Amsterdam.
Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Geef je dus snel op via de events pagina’s op Facebook en/of Linkedin.

Programma
We beginnen de bijeenkomst met een aantal presentaties van recente service design projecten, en daarna is er gelegenheid is om gezamenlijk te discussieren over actuele ontwikkelingen in het vakgebied. Ten slotte willen we ook graag jullie mening horen t.a.v. toekomstige activiteiten van het Service Design Netwerk Nederland.
Na afloop van de SD Thinks sessie zijn we van plan om vrolijk door te gaan met een goeie ouwe SD Drinks sessie in een café in de buurt.
Een preciezer programma volgt binnenkort.

Nieuws
Ten slotte, er is nu ook een website van het Service Design Netwerk Nederland. Daarop staan alle nieuwtjes en activiteiten tot nu toe. Laat het ons weten als je aanvullingen of opmerkingen hebt.

Tekst: Geke van Dijk

P.S. Hartelijk dank aan de Waag Society voor het beschikbaar stellen van hun zaal!

31Volts

31Volts

At 31Volts we love people, design and innovation. Occasionally we take the time to share our thoughts on this blog. Like what you see? Let's get in touch!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

31Volts [Service Design]