De lokale bakker als Customer Experience Officier?

Naar aanleiding van mijn interview voor de camera van Pytch werd ik uitgenodigd om een “insight” stuk te schrijven voor marketingsfacts. Ik besloot het verhaal op te schrijven van Peter, de bakker bij ons om de hoek die naar mijn idee zo aan de slag zou kunnen als CEO!

De opmars van customer experience lijkt voorlopig niet te stoppen. Hoewel we er makkelijk over praten is het, als je een beetje rondvraagt, een pittige opgave om te omschrijven wat we er precies mee bedoelen. Wellicht is een goede samenvatting dat organisaties op zoek zijn naar een betere balans tussen winst maken en een relatie opbouwen met hun klanten. Anders gezegd betekent het dat grote organisaties zich steeds meer als Peter willen gaan gedragen.

Je kunt het artikel in zijn volledigheid lezen op marketingfacts.

Marc Fonteijn

Marc Fonteijn

Als medeoprichter van 31Volts houdt Marc zich bezig met het verleggen van grenzen binnen service innovatie. Marc helpt organisaties om waarde te creëren voor hun klanten door middel van design.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

31Volts [Service Design]