Stage voor nieuwsgierige studenten bij het Service Design Netwerk

Sinds 2008 is het Service Design Netwerk Nederland de plek voor pioniers op het gebied van, hoe kan het ook anders, Service Design. Het netwerk organiseert verschillende events voor de community zoals de Thinks en Talks. De aandacht voor service design blijft groeien en zo ook het netwerk.

Om de groei bij te kunnen benen en het netwerk verder vorm te geven zijn er voor talentvolle studenten met een passie voor het ontwerpvak per direct stageplaatsen.

Tijdens deze stage mag je je volledig onderdompelen in de wereld van service design. Het is jouw taak om bij bureau’s, ontwerpers, opleidingen en opdrachtgevers op onderzoek te gaan en de opgedane kennis te delen met de rest van Nederland. Je zal via de vernieuwde site van het netwerk je bevinden delen met de rest van de wereld. Aan jou om het op een aantrekkelijke en interessante manier te doen. Van blogpost tot video-interviews, alles is geoorloofd! Het Service Design Netwerk opent de deuren voor je en daarna is het aan jouw om nieuwe gronden te verkennen.

Uiteraard is er aan deze een stagevergoeding verbonden en mag je kiezen of je in Utrecht of Amsterdam aan de slag wil.

Ben je een alleseter op het gebied van design, nieuwsgierig, niet bang om vragen te stellen en kun je aantrekkelijke content produceren? Dan ben jij wellicht de student voor wie deze stage op het lijf geschreven is! Lijkt het je iets, stuur dan zsm. een mail naar marc@servicedesignnetwerk.nl met je CV en motivatie.

Marc Fonteijn

Marc Fonteijn

Als medeoprichter van 31Volts houdt Marc zich bezig met het verleggen van grenzen binnen service innovatie. Marc helpt organisaties om waarde te creëren voor hun klanten door middel van design.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

31Volts [Service Design]