Bring Your Own Lunch Talk (#byolt) met @txtrefresh op 26/04/2012 bij 31Volts

Lunchwall @31Volts

Inspiratie! Dat is altijd het doel van de lunch bij 31Volts. In de afgelopen jaren hebben we veel gasten mogen begroeten aan onze tafel op de Oudegracht. Wat blijkt? De leukste en meest interessante gesprekken ontstaan met mensen die een passie hebben. Een passie die niet direct in ons blikveld ligt maar wel raakt aan #servicedesign.

Zo is het idee voor de Bring Your Own Lunch Talks geboren. Een lunch waar iedereen welkom is in het teken van een specifiek onderwerp ingeleid door een gast. Waarbij de belangrijkste vraag is “Waar werd je enthousiast van de afgelopen maand?“.

Op donderdag 26 april komt Virgil Tolenaars (@txtrefresh) bij ons op de lunch. Virgil bekijkt de wereld vanuit het geschreven woord en dan met name het geschreven woord voor het web!

Zin om met ons en Virgil te lunchen? Laat even via een tweet (@31Volts) of een comment weten als je van plan bent om aan te schuiven (de lunch begint om 12.30u)!

Marc Fonteijn

Marc Fonteijn

Als medeoprichter van 31Volts houdt Marc zich bezig met het verleggen van grenzen binnen service innovatie. Marc helpt organisaties om waarde te creëren voor hun klanten door middel van design.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

31Volts [Service Design]