Making Progress gaat in première op 12 september

De afgelopen maanden hebben we bij 31Volts met een toegewijd team gewerkt aan een inspirerende documentaire onder de naam Making Progress. Making Progress is geboren uit onze nieuwsgierigheid naar de mensen die onze huidige tijd niet praten over innovatie maar het daadwerkelijk doen en nog belangrijker, wat kunnen we van ze leren. Er is veel gebeurd rond Making Progress de afgelopen tijd. In deze blogpost lichten we de hoogtepunten toe!

Inschrijving voor de première gestart

Laten we met het belangrijkste nieuws beginnen. De inschrijving voor de première van Making Progress is geopend! We hebben een prachtige locatie gevonden voor de première; de grote zaal in het sfeervolle Louis Hartlooper Complex in Utrecht.

De première is op donderdag 12 september. Het officiële programma start om 14:00 en loopt door tot 16:00 met aansluitend een informele borrel. Wil je bij de première aanwezig zijn? Meld je dan aan via http://makingprogressmovie.eventbrite.com/

Publieke screenings in twee nieuwe steden

Na de première gaat Making Progress het land in. Door een samenwerking met Seats2Meet kunnen we nu naast Utrecht, Rotterdam, Groningen, Maastricht en Antwerpen ook Amsterdam en Eindhoven toevoegen aan de lijst met steden die de documentaire gaat aandoen! Mocht je een tip hebben voor een co-host in Maastricht? Laat het ons weten, we zijn nog op zoek.

In-house screenings bij bedrijven en op events

Met veel trots kunnen we melden we dat KLM, Sanoma en Rhinofly een in-house screening van Making Progress gaan organiseren. Ook is Making Progress te zien op drie vooraanstaande conferenties, te weten Interaction14, Fronteers en A better world by design (USA). Wil je zelf een screening organiseren? Kijk op dan op http://www.makingprogressmovie.com/#screenings

Making Progress in het nieuws

Onlangs publiceerde Kars Alfrink een stuk over Making Progress op de blog van Hubbub. Niek de Bruijn licht op newVibe de link tussen Making Progress en design toe. Daarnaast verschijnt er binnenkort een artikel op Marketingfacts.nl en op 11 september besteedt BNR in het programma van Paul van Liempt aandacht aan Making Progress.

Support Making Progress

De afgelopen week heeft het Making Progress team op ambachtelijke wijze t-shirts bedrukt (foto). Deze unieke, limited edition t-shirts zijn te koop (via eventbrite). De inkomsten van de t-shirts gebruiken we voor het organiseren van nieuwe screenings. Dus je koopt niet alleen een t-shirt, op deze manier draag je er aan bij dat Making Progress meer mensen bereikt!

Marc Fonteijn

Marc Fonteijn

Als medeoprichter van 31Volts houdt Marc zich bezig met het verleggen van grenzen binnen service innovatie. Marc helpt organisaties om waarde te creëren voor hun klanten door middel van design.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

31Volts [Service Design]