Uitnodiging Custellence Demo Days

Ontdek dé tool voor Customer Journey professionals

Customer Journeys zijn steeds vaker het vertrekpunt voor klantgedreven innovatieprojecten. Misschien heb je er zelf al ervaring mee opgedaan. Een enthousiast team, talloze post-it’s en meters bruin papier. Aan inzichten en kansen voor innovatie ontbreekt het vaak niet.

Maar hoe zet je nu de volgende stap? Hoe bewaar je het overzicht en volg je of de voorgestelde verbeteringen daadwerkelijk bijdragen aan een betere klantervaring? Hoe leg je de relatie tussen verschillende journeys en maak je verbeteringen inzichtelijk? En hoe zorg je ervoor dat de hele organisatie betrokken wordt?

Custellence is dé tool die je daarbij helpt.

Custellence Demo Days

Om je te laten ervaren hoe Custellence antwoord geeft op deze vragen organiseren wij -als de officiële Custellence partner in Nederland- de Custellence Demo Days. Wanneer je vanuit professioneel oogpunt werkt met Customer Journeys dan wil je hier bij zijn!

EEN KRACHTIGE CLOUD BASED TOOL

Op een gestructureerde en continue manier klantervaringen verbeteren met behulp van Customer Journeys? Custellence is de cloud based tool die hierbij helpt! Benieuwd wat deze tool voor jouw organisatie kan betekenen? Tijdens de Custellence Demo Days laten we je zien en ervaren hoe je met Custellence de inzet van Customer Journeys kan professionaliseren.

IS CUSTELLENCE IETS VOOR JOU?

Herken je een of meerdere van de onderstaande uitdagingen en ben je benieuwd hoe Custellence helpt om deze te overbruggen, kom dan naar de Demo Day!

  • Hoe leg je de kennis uit een Customer Journeys op een gestructureerde manier vast (bv. na een workshop) waarbij deze kennis ook nog eens goed overdraagbaar is?
  • Hoe kun je meerdere mensen en afdelingen actief betrekken en ze eigenaarschap geven over hun rol in de journey?
  • Hoe zorg je ervoor dat de Customer Journeys “in leven” blijven en niet een statische poster aan de muur worden?
  • Hoe maak je de stap van inzichten uit Customer Journeys naar concrete actie?

HANDS-ON ERVARING OPDOEN

Onze Custellence Demo Day beginnen we met het verhaal achter deze tool. Vervolgens nemen we je stap voor stap mee door alle facetten van Custellence.

Het zou natuurlijk geen echte Demo Day zijn als je niet zelf de kans krijgt om aan de slag te gaan. Je gaat hands-on ervaring opdoen door een journey te maken in Custellence en ontdekt hoe het is om met meerdere mensen samen te werken binnen één journey. Neem dus je eigen laptop mee! Wij zorgen ervoor dat je op de dag zelf direct kunt inloggen.

MELD JE AAN

Om van de Demo Day echt een waardevolle leerervaring te maken is het aantal beschikbare plaatsen beperkt. Meld je dus snel aan om zeker te zijn van je plek!

Datum: maandag 24 april, 15 mei en 12 juni
Tijd: 15:00 – 17:00
Locatie: 31Volts, Oudegracht 8 – 3511 AM Utrecht
Kosten: €0
Aanmelding: http://31volts.com/custellence-demo-days

TOT SLOT

Marc Fonteijn

Marc Fonteijn

Als medeoprichter van 31Volts houdt Marc zich bezig met het verleggen van grenzen binnen service innovatie. Marc helpt organisaties om waarde te creëren voor hun klanten door middel van design.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

31Volts [Service Design]